Pozovite : 021 6624079 Novi Sad
Vila Ahileas - Hanioti apartmani

Vila Ahileas – Hanioti apartmani

Vila Ahileas – Grcka, Hanioti leto 2015

Hanioti apartmani!!!

 

VILA AHILEAS

Za Leto 2015 smo u Haniotiju odabrali za Vas Vilu „AHILEAS“, koja se nalazi u samom centru Haniotija, na najlepšem šetalistu. Vila je udaljena od prelepih peščanih plaža 100 metara. Ova vila Vam pruža odličan smeštaj, i pravi osećaj kvalitetnog odmora. Zbog izuzetne lokacije, ovu vilu preporučujemo porodicama sa decom kao i parovima , i to svim onima koji su resili da svoj letovanje provedu u Haniotiju…

Izuzetno lepi dvokrevetni studiji, sa po dva singl (standardna) ležaja, svojom prostranošću garantuju svim gostima prijatan boravak. Studiji poseduju kompletno opremljenu kuhinju, TV/KAT, kupatilo sa tuš/wc, klima uređaj i komfornu terasu. Studiji gledaju na dvorišni deo zgrade prema moru.

TROKREVETNI STUDIO u svom sastavu imaju jedan bračni ležaj, i jedan singl (standardni) ležaj. Poseduju i kompletno opremljenu kuhinju, TV/KAT, kupatilo sa tuš/wc, klima uređaj, i prostranu terasu. Studiji gledaju na dvorišni deo zgrade prema moru.

ČETVOROKREVETNI STUDIO – Izuzetno prostran studio, koji u svom sastavu ima veliki bračni ležaj, standardni lezaj i jedan ležaj manjih dimenzija. Takođe poseduje i kompletno opremljenu kuhinju, TV/KAT, kupatilo sa tuš/wc, klima uređaj, kao i terasu. Izuzetan studio za veće društvo, ili za porodice sa više dece.Studiji gledaju na dvorišni deo zgrade prema moru.

ČIŠĆENJE I PROMENA POSTELJINE JE NA 5 DANA. APARTMANI NE POSEDUJU PEŠKIRE

 

 

 • Grad: Hanioti Grcka 
 • Broj Osoba: 2-4 
 • Lokacija: 100 m od plaze 
 • Kupatilo:
 • Broj telefona: 021/ 6624 079 
 • Klima:
 • Vrsta Smestaja: Apartmani 

Features

 • Hanioti leto 2016
 • Hanioti letovanje

Domace Zivotinje

Nisu dozvoljene

Opis smestaja :

Vila Ahileas se nalazi na 100 metara od plaze u Haniotiju.Vila Ahileas raspolaze sa dvokrevetnim,trokrevetnim i cetverokrevetnim studijima.

Comment About Vila Ahileas - Hanioti apartmani

 1. Brankica Stepanovic says:

  Dobar dan imam 1 pitanje da li imate slobodnu 1 sobu za 2 osobe od 17.08.2013.-23.08.2013.? Potreban nam je samo smestaj .i koliko bi kostalo? Hvala
  Goodafternon i have 1 question do you have 1 free room for two people from 17.08.2013. Until 23.08.2013.? We need just accommodation and how much it will be to pay? Thank you

 2. Nenad Ljubicic says:

  I am Nenad Ljubicic from Belgrade, Serbia.

  I am interested to stay in your apartment. So, can you tell me do you have free rooms in period 31.08-07.09. (7 nights) for two people? What is the price in that period? Is WiFi and air condition included?

  Regards,

  Nenad